مهم ترین دلایل و علت داغ شدن کمپرسور باد

بیشتر مشکلات مربوط به عملکرد و بازده کمپرس باد را می توان در گرمایش آن پیدا کرد. به عبارت ساده تر گرم شدن بیش از حد این محصول یکی از مهم ترین عوامل خرابی آن به حساب می آید. افرادی که قصد خرید کمپرسور باد را دارند و درصدد هستند علت داغ شدن آن را بداند. در این مقاله به علت داغ شدن کمپرسور باد می پردازیم. با ما همراه باشید تا به اطلاعات جامعی در مورد این محصول دست پیدا کنید.

مهم ترین دلایل و علت داغ شدن کمپرسور باد

کمپرسور باد برای فشرده کردن هوا به کار می رود. این محصول با صرف انرژی مکانیکی فراوان هوا را با سرعت به درون خود مکیده و آن را فشرده می کند. این عمل سبب می شود دمای گازی که فشرده می شود افزایش یابد. معمولاً برای این که دمای این گاز به حد طبیعی خود بازگردد آن را از سیستم خنک کننده عبور می دهند. در واقع این محصول عملیات مکش هوا را در یک فشار انجام داده و آن را در فشار بالاتر تحویل می دهد که برای این کار باید به نکات ایمنی کمپرسور هوا هم توجه بسزایی کرد. از این رو در زمینه های مختلفی می توان از کمپرسور باد استفاده کرد.

علت داغ شدن کمپرسور می تواند بسیار متنوع باشد. شما با آگاهی از این عوامل می توانید به عملکرد بهتر این محصول کمک کنید. قطعاً با آگاهی از عیب یک محصول و رفع آن، عملکرد بهتری از آن مشاهده خواهید کرد. عوامل متعددی می توانند علت داغ شدن کمپرسور سهیم باشد. اکنون به مهم ترین این عوامل می پردازیم.

۱. فشار کم مکش

از جمله اصلی ترین علت داغ شدن کمپرسور، فشار کم مکش است. این عامل به حدقابل توجهی می تواند در گرم شدن بیش از حد کمپرسورهوا تاثیر گذار باشد. فشارکم مکش خود براساس مشکلاتی مانند نصب نامناسب قطعات کمپرسور، معیوب بودن دستگاه های اندازه گیری، از بین رفتن مبرد، انسداد فیلترها، افت فشار و… به وجود می آید.

۲. فشار تخلیه اضافی

عواملی مانند خط تخلیه نامناسب، انسداد هوای کندانسور، فن کندانسو متناقض، شارژ شدن بیش از حد مبرد می توانند در فشار تخلیه اضافی تاثیر گذار باشند. شما می توانید برای تحت کنترل نگه داشتن سطح فشار تخلیه به صورت دوره ای قطعات چگالنده را بررسی کنید.

حتی در سیستم های بزرگ با نظارت بر تخلیه داخلی بسیاری از مشکلات می توانند قبل از این که به دیگر قسمت های کمپرسور باد سیلندری سرایت کنند شناسایی شوند. پس اگر شما می خواهید از نظر اقتصادی ضرر کمتری داشته باشد بهتر است قسمت های مختلف این محصول را به صورت منظم بازرسی کنید. این حداقل کاری است که شما می توانید برای بازدهی بیشتر این محصول انجام دهید، بنابراین بهتر است از انجام این کارهای ساده و پربازده اجتناب نکنید.

۳. محیط نامناسب

بر کسی پوشیده نیست اگر از یک دستگاه در محیطی نامناسب استفاده کنید به طور چشمگیری عملکرد آن پایین می آید. حتی می تواند منجر به خراب شدن آن نیز شود. دستگاه کمپرسور باد پیستونی نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر شما از این محصول در یک منطقه گرم استفاده کنید هنگام تنظیم هوای ورودی و خنک کردن آن در دمای لازم با مشکل روبرو می شوید.

مهم ترین دلایل و علت داغ شدن کمپرسور باد
مهم ترین دلایل و علت داغ شدن کمپرسور باد
۴. عدم تخلیه اصولی و مناسب

از جمله مهم ترین مشکلاتی که علت داغ شدن کمپرسور باد به حساب می آیند. می توان به دمای احاطه کننده کمپرسور باد و همچنین میزان تهویه موجود اشاره کرد. اگر این محصول در محیطی قرار گیرد که دریچه ها مستقیماً در مقابل دیوار قرار داشته باشند کمپرسور باد نمی تواند عملکرد خوبی را از خود نمایش دهد. پس بهتر است جای دستگاه را از این موقعیت مکانی جا به جا کرد.

۵. قطعات کهنه و قدیمی

قطعات قدیمی به دلیل بازده کم می توانند محصول را دچار مشکل کنند. از جمله شایع ترین علت داغ شدن کمپرسور باد می توان به قطعه های قدیمی آن اشاره کرد. معمولاً قطعه های قدیمی به خوبی روزهای اول نمی توانند کار کنند. همین امر سبب می شود دستگاه میزان توان بیشتری را خرج کند. توان بیشتر می تواند سبب داغ شدن این محصول شود. عوض کردن قطعات تا حد زیادی در این راستا به شما کمک می کند.

۶. میزان استفاده

معمولاً وسیله ها و تجهیزات این گونه سیستم ها در صورت استفاده مکرر و پی در پی داغ می شوند. به همین دلیل با استفاده مداوم شما عملکرد این محصول را به حد چشم گیری کاهش خواهید داد. اگر تجهیزات این محصول کهنه نیز باشند با استفاده مکرر دستگاه ضرر بیشتری را متحمل خواهد شد. میزان دفعات و تایم استفاده از این محصول بسیار مهم است. باید با توجه به توانایی آن انتظار درست و مناسبی از این دستگاه داشت.

۷. میزان دمای محیط

جدیداً با گرم شدن کره زمین دمای هوا در نقاط مختلف تغییر کرده است. اگر شما نیز در محیط جغرافیایی زندگی می کنید که دچار تغییر شده است، پس بهتر است عملکرد این دستگاه را مورد بازبینی قرار دهید. اگر میزان دمای هوا در منطقه شما بالاتر رفته باید تدابیر جدیدی برای این دستگاه در نظر گرفته باشید، تا بتوانید بازده بالاتری از آن داشته باشید.

۸. روغن کهنه

از جمله شایع ترین علت داغ شدن کمپرسور باد استفاده از روغن کهنه و قدیمی است. این عامل می تواند سبب گرفتگی درون یک سیستم هوای فشرده شود. اگر روغن مورد استفاده شما قدیمی و سفت باشد قطعات داخلی مجبور هستند بدون روغن کاری کافی به فعالیت خود ادامه دهند.

در این صورت دستگاه مجبور است برای انجام عملیات در سطح قبلی خود سخت تر کار کند. می توان گفت روغن های قدیمی و سفت شده عامل مهمی در تولید گرمای سیستم به شمار می آیند. باید روغن های مورد استفاده را در فواصل متوالی عوض کنید. اگر موتور کمپرسور بوی روغن سوخته می دهد این نشانه ای است که روغن به نسبت توانایی خنک کنندگی کمپرسور سفت و سخت شده است. معمولاً حرارت و گرما سبب از بین رفتن ویسکوزیته روغن و ایجاد مشکلات متعددی از این قبیل خواهد شد.

۹. خراب شدن شیر حرارتی

خرابی شیرحرارتی می تواند علت داغ شدن کمپرسور باد باشد. برای جلوگیری از بروز این مشکل بهتر است همراه خود یک شیرحرارتی یدک داشته باشد تا مانع توقف احتمالی دستگاه شوید. شیرحرارتی یدک می تواند به شما در مدیریت زمان کمک کند، زیرا که درصورت نبودن شیرحرارتی مجبور هستید مدت زمان زیادی برای جایگزینی این قطعه در نظر بگیرید.

آدرس برق و صنعت امیری :

تهران، دماوند، جابان، جنب املاک امیری، برق و صنعت امیری

تلفن های برق و صنعت امیری :
۰۹۱۲۲۱۸۲۸۸۴
۰۹۱۰۲۱۸۲۸۸۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code