بهترین کمپرسور برای نجاری

در زندگی امروزی با پیشرفت تکنولوژی و رشد زندگی در ابعاد مختلف باعث شده تا از ابزارهای مختلف مانند کمپرسور های باد برای راحت‌تر شدن کارها و سرعت بخشیدن به آن‌ها استفاده شود. در واقع نقش کمپرسور برای نجاری در بعضی از کارها آنقدر مهم است که اگر نباشد باعث می‌شود کارها به درستی پیش نرود و دچار چالش شود.

بهترین کمپرسور برای نجاری

از ابزارهای پیشرفته و کارآمدی که در زندگی انسان تاثیر مستقیم دارد و در ابعاد مختلف زندگی می‌توانید تاثیر مثبت آن را حس کنید کمپرسورها هستند.

کمپرسور دستگاه مکانیکی است که هوای حجیم را فشرده می‌کند و حجم آن‌ها را کاهش می‌دهد و در این پروسه فشار آن افزایش داده می‌شود. کمپرسورها کاربردهای متفاوت و گسترده‌ای دارند و بر حسب نیاز می‌توانند در بخش‌های مختلف کاربردهای اساسی داشته باشند.

در اکثر صنایع مانند صنعت خودروسازی، صنعت غذایی، نساجی، کاغذسازی، کفاشی و حتی نجاری شاهد تاثیر زیاد و مهم کمپرسور های باد هستیم. اگر کمپرسور ها در این صنایع نباشند، اصلی‌ترین و واجب‌ترین قسمت‌های سیستم ناقص می‌ماند و قطعا کیفیت و راندمان کار را پایین می‌آورد.

در حقیقت اگر بخواهیم کار کمپرسور باد را برای شما ملموس‌تر توضیح دهیم باید بگوییم کمپرسورها برای صنایع و کارهای مختلف مانند شش برای انسان عمل می‌کنند. شش‌های انسان کمپرسورهای طبیعی هستند که در زمان‌های قدیم برای روشن کردن آتش نیز از شش‌ها کمک گرفته می‌شد و حضور شش‌ها تاثیر مثبتی در زندگی انسانهای اولیه داشته است. اما امروزه با صنعتی شدن کارها و پیشرفته‌تر شدن آن کمپرسورهای قوی‌تر و با امکانات صنعتی روی کار آمدند.

از کاربردهای مهم کمپرسور در صنعت چوب و نجاری است. در صنعت چوب از کمپرسورهای باد مختلفی استفاده میشود که در بازار به وفور یافت میشوند. این کمپرسور ها با توجه به قدرت موتور آن‌ها و گنجایش مخزنشان فشار متفاوتی از هوا تولید می‌کنند که برای بخش های مختلف نجاری مورد نیاز میباشند.

برخی دستگاه‌ های باد سیستم‌های حفاظتی تحت فشار دارند و اگر فشار هوای وارده به آن‌ها زیاد باشد، با استفاده از فشار شکن‌های نصب شده بر روی دستگاه ، هوای اضافی را تنظیم و یا تخلیه می‌کنند. برای مثال در دستگاه‌هایی مانند میخکوب بادی، پیستوله رنگ‌کاری، منگنه کوب و اوربیتال سندر فشار مورد نیاز متفاوت است و فشار هوای زیاد کارکرد این دستگاه‌ها را مختل خواهد کرد.

ابزارهای بادی زیادی در صنعت و به خصوص صنعت چوب مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین کمپرسورهای متفاوتی نیز در بازار عرضه می‌شود که قدرت و گنجایش‌های مختلفی دارند و ما باید دقت کنیم ببینیم برای چه کاری می‌خواهیم از کمپرسورها استفاده کنیم و باتوجه به آن کار بهترین کمپرسور موجود برای کار خود را انتخاب و خریداری کنیم.

در صنعت نجاری از انواع کمپرسورهای هوا در تجهیزات و ابزارهای بادی استفاده می‌کنند. در حقیقت از تولیدکنندگان مبل گرفته تا سازندگان ابزار چوبی از فواید استفاده از کمپرسورهای هوا بهره‌مند می‌شوند. برای انتخاب کمپرسورهای مورد استفاده در نجاری باید عوامل متعددی مانند؛ قابل اطمینان بودن، تولید هوای فشرده پایدار در تجهیزات و همچنین صرفه‌جویی در مصرف انرژی را در نظر بگیرید.

پیشرفت تکنولوژی در طراحی و عملکرد کمپرسور باد نجاری، باعث می‌شود که از این کمپرسورها در این صنعت استفاده مناسب شود و نتیجه مطلوب و انعطاف‌پذیری داشته باشد. بهترین کمپرسور باد برای ابزارهای بادی مانند میخکوب و منگنه‌کوب در نجاری دارای حجم ۵۰ لیتر الی ۲۰۰ لیتر خواهد بود. که با توجه به نوع نیاز کاملا متفاوت است. کمپرسور های باد یخچالی به دلیل بدون صدا بودن ، گزینه بسیار مطلوبی به حساب می آیند.

این کمپرسور هوا از قدرت بالایی برخوردار است و هوای فشرده را کاملا بدون صدا و لرزش تولید می‌کند، حتی اگر قصد استفاده از پیستوله را هم دارید این کمپرسور ها می‌توانند گزینه مناسبی برای شما باشد.

بهترین کمپرسور برای نجاری
بهترین کمپرسور برای نجاری

نوعی کمپرسور دیگر نیز به نام کمپرسور اویل فری وجود دارد که بدون صدا و روغن کار می‌کند و می‌تواند برای کارکردن با پیستوله نیز مناسب باشد البته در صورتی که کارتان زیاد و سنگین نباشد. این کمپرسور های باد از حجم مخزن ۱۰ لیتر تا ۱۰۰۰ لیتری تولید میشوند که با توجه به نیازتان میتوانید انتخاب کنید. چنانچه برای رنگ کاری نیاز به کمپرسور با دارید، توصیه ما انتخاب مخزن با حجم حداقل ۲۰۰ لیتر میباشد.

نوع دیگر کمپرسور، کمپرسور باد سیلندری است که مناسب برای کار کردن یک نفر است و بر خلاف مدل‌های قبلی، صدای زیادی در حین کار تولید می‌کند. این مدل اصولا دارای مخزن‌هایی با ظرفیت ۱۰ و ۲۴ و۵۰ لیتری میباشد. صدای زیاد در حین کار مهم ترین ایراد این کمپرسور به حساب می آید.

از مزیت‌های این کمپرسور می‌توان به این نکته اشاره کرد که جابه‌جایی راحتی دارد. اگر شما قصد دارید همزمان چند نفر با یک کمپرسور کار کنید می‌توانید از مدل‌های مختلف با مخزن‌های ۵۰ و ۸۰ لیتری استفاده کنید. اگر برای کارهای کارگاهی و بزرگ می‌خواهید از یک کمپرسور استفاده کنید حداقل سایز مناسب برای آن می‌تواند مخزن ۱۵۰لیتری باشد.

همچنین اگر صدای زیاد حین کار برای شما اهمیتی ندارد مدل‌های پیستونی (تسمه ای) نیز می‌توانند در صنعت نجاری برای شما گزینه مناسبی باشند. کمپرسورهای پرتابل یعنی همان مدل‌های قابل حمل دارای یک یا دو مخزن هستند و حجم ۱۰ الی ۳۰ لیتری دارند که برای میخ‌زدن در نجاری و انجام کارهای غیر صنعتی بسیار کاربردی و کارآمد هستند.

فشار هوای مناسب برای ابزارهای مختلف بادی در کارگاه‌ های نجاری

طبق تحقیقات و بررسی‌های انجام شده کارشناسان در زمینه دستگاه‌های مکانیکی مانند کمپرسور باد که بسیار پرکاربرد است متوجه شدند که فشار هوای مورد نیاز برای یک ابزار بادی نه باید خیلی کم و نه خیلی زیاد باشد و در واقع حالت نرمال این است که تعادل طبق استانداردها رعایت شود. حداقل فشار ۴ بار و حداکثر فشار ۸ بار در نظر گرفته شده است.

برای دانستن فشار هوای مناسب می‌توانید اولویت را مطالعه دفترچه راهنما دستگاه مورد استفاده خود قرار دهید. بعد از آن می‌توانید با جستجو در اینترنت درباره دستگاه خود اطلاعات زیادی بدست آورید و کمک بگیرید.

اندازه مخزن کمپرسور بر روی فشار هوای تولید شده توسط موتور تاثیری ندارد و مطرح نیست. مثلا یک کمپرسور هوا با مخزن ۵۰ لیتری امکان تامین فشار هوا تا ۸ بار یا (۱۱۵ psi) را امکانش هست داشته باشد، البته این فشار اصولا ماندگار نیست و نمی‌توان از آن به صورت ثابت استفاده کرد و این باعث می‌شود که دستگاه مدام روشن باشد و بعدا مشکلات و چالش‌هایی را ایجاد کند. در واقع باید بدانید که تفاوت اصلی در حجم ذخیره هوا و مقدار ماندگاری فشار هوا است.

آدرس برق و صنعت امیری :

تهران، دماوند، جابان، جنب املاک امیری، برق و صنعت امیری

تلفن های برق و صنعت امیری :
۰۹۱۲۲۱۸۲۸۸۴
۰۹۱۰۲۱۸۲۸۸۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code